به گزارش روز دوشنبه سازمان قضایی نیروهای مسلح، 'غلامعباس تركی' در سومین همایش كارشناسان آموزش سازمان قضایی نیروهای مسلح افزود: توسعه دادرسی الكترونیك، مكانیزاسیون امور اداری و ارتباط شبكه ای با سایر مراكز، موجب سرعت و دقت در رسیدگی ها و صرفه جویی در وقت و هزینه ها می شود.
وی بابیان اینكه توسعه آموزش و پژوهش در بخش قضایی نیز از اهمیت قابل توجهی برخوردار است، خاطر نشان كرد:این دو عامل منجر به ارتقاء كیفی رسیدگی ها، تسریع دادرسی و پیشگیری از وقوع جرم می شود.
مدیر كل دفتر آموزش و پژوهش سازمان قضایی در بخش دیگری از سخنانش هدف دشمن از تحریم و ترور دانشمندان هسته ای را جلوگیری از پیشرفت و توسعه كشور دانست و خاطر نشان كرد: تاریخ علم و دانش در ایران در تمامی دوره ها به جز استبداد شاهنشاهی بسیار درخشان بوده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران با برطرف شدن این موانع، شاهد پیشرفت های روز افزون در تمام زمینه های علمی و پژوهشی بوده ایم .
وی تاكید كرد: با وجود اراده و عزم و توانمندی های بالای جوانان ایران اسلامی، این اقدامات دشمن نمی تواند مانع پیشرفت توسعه كشور شود.
مدیر كل دفتر آموزش و پژوهش سازمان قضایی نیروی های مسلح یكی از شاخصه های اصلی ارزشیابی مدیران، قضات و كارمندان این سازمان را فعالیت های آموزشی برشمرد و افزود: كسانی كه در سطح سازمان و نیروهای مسلح فعالیت های چشمگیری در این زمینه داشته باشند مورد تقدیر قرار گرفته و در اعطای مسؤولیت ها نیز این عامل لحاظ می شود.
تركی از برگزاری همایش ملی با عنوان 'پژوهش در نظام عدالت كیفری فرصت ها و چالش ها' در سال آینده خبر داد و گفت: این همایش با همكاری مراكز علمی و پژوهشی معتبر كشور در سه محور، مدیریت پژوهش در نظام عدالت كیفری، ساختارها و فرایندها، رویكردهای پژوهشی در نظام عدالت كیفری و پژوهش های كاربردی در نظام عدالت كیفری برگزار می شود.
وی برگزاری كارگاه نیازسنجی آموزشی، تدوین پیش نویس طرح نظام جامع پژوهش، تنظیم تفاهم نامه پژوهشی با مراكز علمی و راه اندازی بانك پژوهش را از جمله اقدامات آموزشی و پژوهشی سازمان قضایی نیروهای مسلح برشمرد.
اجتمام** 1379*